пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

XVII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності – патріотична акція

9 листопада 2017 року, у День української писемності та мови, наша країна писатиме XVII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Девіз цьогорічного радіодиктанту – «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета». 
Радіодиктант буде транслювати телеканал UA:Культура.
Також трансляція йтиме в мережі Інтернет – на сайті Українського радіо  http://nrcu.gov.ua/online_broadcast
Початок – о 12.30.
За час проведення Всеукраїнського диктанту національної єдності постійно збільшується аудиторія та географія учасників. Десятки тисяч листів для перевірки надходять з усіх областей України та з-за кордону: Німеччини, Бельгії, Великої Британії, Канади, Аргентини, Литви, Норвегії, Польщі, Швеції, Франції, Росії, Білорусі, Молдови, Таїланду. Пишуть люди різного віку й різних професій: школярі і студенти, військові і робітники, пенсіонери і домогосподарки. 
Популярність радіодиктанту щороку зростає. Але найголовніше в ньому – це не перевірка знань і не хизування здобутою високою оцінкою чи отриманим подарунком. Важлива солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.
Запрошуємо педагогічну спільноту Сумщини долучитися до цієї патріотичної акції. Станьмо творцями української хвилі єдності! 



Немає коментарів:

Дописати коментар