четвер, 21 вересня 2017 р.

На Сумщині стартує VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка



Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 14.09. 2017 № 1/9-495 «Про проведення VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», 10 жовтня у м. Кропивницький стартує VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цього дня Міністерство освіти і науки радить провести відкриття конкурсу у всіх навчальних закладах України.
У конкурсі беруть участь учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, ліцеїсти військових ліцеїв, а також учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти й курсанти вищих навчальних закладів.
Конкурс проводиться з метою сприяння піднесенню престижу української мови і літератури в молодого покоління та вшанування Тараса Шевченка – поета світового рівня. 
Творчі роботи учасників можуть передбачати теми, пов’язані, зокрема, з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар